Followers

tuanTAnAH

tuanTAnAH
miss maya anis. simple person simple behavior simple wearing and will be simple frz to u!

Thursday, 23 June 2011

~pil kuda~

assalamualaikum..:)
story mory ...pasal drugs..coz sem ni aku study sal drugs!
jom :)


~WJ~ or With Jaba..atau femesnyer pil kuda..cukup2 dikenali atas kesedapannya..
kalu di klntan pil kuda pling trkenal after panadol.. Pil kuda atau nama saintifiknya :Methamphetamine merupakan dadah sintetik iaitu: penghasilan molekul baru yang dilakukan dalam makmal.

dalam medical Methamphetamine digunakan untuk merawat penyakit hyperaktif dan ADHD,masalah tido dan obesiti terlampau..tapi disalahgunakan ini dibuktikan: apabila seseorang itu mengambil pil kuda ini membolehkan dia terlalu rajin,otal pick up nak mampuh..xtidur,cakap banyak dan tekun buat kerja dengan erti lain fokus..mak bapak yang tgok anak terlebih @ overdose rajin..tu buat laa spotcheck.
ape yng beznyer pil kuda ialah..mningkatkan libido..:keinginan seks!!msti dalam kpala hotok penagih ni seks2!dan boleh melakukan seks dalam masa yang lama...

cara hisap pil kuda lagi senang dari membaca buku ABC..iaitu chase the dragon..dimasak menggunakan dapur: asap..dan dihidu..kalu amek sebutir 2 ari xtido..
so???....jgn cuba try..

kesan-kesan penagih tegar ni :

paronia:berkelakuan pelik...seperti aku trangkan kat atas,,



halusinasi:berfikiran bukan-bukan...taw knpa?
                          disebabkan oleh kandungan pil kuda itu yg terdiri daripada:


  1. pil hormon babi
  2. serpihan kaca
  3. racun tikus...cepat cikit mampuh ..(kejamnyer aku)
  4. serbuk kaca
  5. klorok
  6. serbuk pencuci
  7. dan kajian yang terbaru mndapati bahawa terdapat kandungan abu mayat ! whatz...yes my lec bgtaw
delusi: berfikiran luar dari kepala hotok..cth: mampu brjalan atas air..mampu terbang...(mcm benggong je kan )hahhaha
meth mouth:kerosakan pada gigi..kalau korang perasan..yang hisap pil ni..akan karies gigi..nak2 gigi depan
sawan,mengeletar..


meth mouth

apa yang paling bodoh dalam fb pom ader fan aku suka pil kuda....

jauhi pil kuda...makan laa multivitamin...lalallalalalla

p/s: lpas ni nk story mory pasal rokok laa plak....:)
sebelum tu...katakan ini!


5 comments:

al_hakim said...

tq sudi join jugak ye..hehe

maya anis said...

:) ur wlcome..

Anonymous said...

Hmm. Sy nk bt0lkn ayat siket. Bkn wj. Tpi wy. Hehe

lynnda ollala said...

nice entry..lawat blog sya juga...
www.beautyummi.blogspot.com

Anonymous said...

Hk hijau ko hk meroh debu...