Followers

tuanTAnAH

tuanTAnAH
miss maya anis. simple person simple behavior simple wearing and will be simple frz to u!

Friday, 12 August 2011

korang ingat tipu??xpercaya bacelaaa....no telefon anda terpapar di fb..

assalamualaikum..
slmat ptg...

pernah menerima atau bca status ni kat wall??

PERINGATAN!!!
NOMBOR TELEFON BIMBIT SEMUA RAKAN-RAKAN ANDA sedang dipaparkan di Facebook!
Ini bukan gurauan - Sila ke bahagian atas kanan skrin, klik ACCOUNT, klik EDIT FRIENDS, klik CONTACTS di kiri skrin. Semua nombor telefon bimbit rakan-rakan akan dipaparkan. Sila copy post ini di STATUS anda supaya rakan-rakan anda mendapat maklumat ini dan memadam semula nombor telefon bimbit mereka untuk MENGELAKKAN PENCEROBOHAN PRIVASI
just info untuk yg msh xtw,,




elehhh...masing-masing yg bace msti buat xtaw je kan??


termasuk laaa...sy! asal tulisan kejap besarkejap kecik ni...


lantakkkkk laaaaaaa......


comel perrrr....


xpasti no korg ader ke x...cuba check k... 

  1. mula-mula log in dulu...kalu xlog in macam mane nk taw hahahahha...
  2. dahhh?? klik account ats skrin..n choose edit friends
  3. tggu satttt...dan kluar pages friends..klik contact..
  4. haaa...ader ke xder...kalu ader angkat tgn...
  5. lepas tu jgn lupa remove yerkkk..sblum tu kalu ader no yg korg mnat jgn lupa amek dulu sbelum remove kahkahkah...


p/s:k...rehat bersama si coklat...

5 comments:

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

hihi ~ memg ada.. sy da changes to only me..

thx share ! :)

Nizam Ijam said...

belum ada lagi nak berkenalan dengan saya..haha

maya anis said...

nazratul: baru nk curi yg awak kihkihkih,,,


abg nizam : hahhahahahahha...coming soon

tia @ Ini Kisah Tia said...

boleh buat berkenalan .. haha :D

maya anis said...

hahhhahha...boleh3