Followers

tuanTAnAH

tuanTAnAH
miss maya anis. simple person simple behavior simple wearing and will be simple frz to u!

Wednesday, 22 June 2011

sperma~bukan entry mencarut~

Orang kata hidup kita ni dah macam sperma.. kita ni salah satu daripada berjuta-juta sperma tahu.. Dan antara berjuta sperma tu ada juga sperma yang cacat, sperma kepala dua, sperma hitam, sperma putih, sperma hijau, sperma gemuk, sperma kurus, sperma garang, sperma baik, sperma... arghhhh...

Senang cite ada macam-macam la okeh? Hahaha..


Tiba tiba, ada seorang sperma..  ke seekor sperma? Ke sebijik sperma? Weh, apa penjodoh bilangan untuk sperma nih??? Grrrr...

Okeh, ada seekor sperma.. dan sperma itu kita..


Bermula daripada ereksi ataupun orang putih panggil climax, kita mula berlumba-lumba ke satu destinasi.. dan orang kata perlumbaan ni sangat-sangat jauh.. agaknya macam acara merentas desa lah.. ada yang pancit, ada yang give up dan ada juga yang tak masuk pun merentas desa ni..


dan orang yang tak masuk ‘race’ biasanya sebab dia telah diletakkan diluar daripada tempat yang sepatutnya.. 

tak paham ayat diatas?

‘pancut luar’ lah bahasa mudah dia.. Grrrr... 



dipendekkan cerita, sperma sperma semua pun berkejaran lah didalam alat pembiakan ibu




Dan akhirnya... kita sampai kepada telur ibu..





okeh, ni semua menipu je.. siapa lah yang ingat kejadian masa kita masih lagi sperma ye dak?? Tapi kalau pikir pikir balik tak pernah ke rasa bertuah? bertuah kerana tidak dipancut luar? bertuah kerana tak sesat jalan? bertuah kerana jadi satu sperma yang berjaya antara berjuta juta sperma itu??

jadi? 
share lah entry ni!! first time gua bagi ceramah ni tahu dak.. har har har..

No comments: