Followers

tuanTAnAH

tuanTAnAH
miss maya anis. simple person simple behavior simple wearing and will be simple frz to u!

Monday, 20 June 2011

rindu time sekolah dulu-dulu..

asalamualaikum
:)

teringat kembali zaman sekolah dulu..nak2 time sekolah menengah seronok bgai..
walaupon kne pergi sekolah awal-awal..skrng lwat lalalalala...yela msuk klas skrng ni kul 8.30 xkan aku nak pergi kul 7..tercengak sorang2..mang soh dicop >ad< anugerah dekan!



yg paling bez time ni: cinta monyet..
time ni sggup lakukan ape je..skip klas kan3??
nak2 time kelas math modern..yelaa kan dah score A xheran laa...
bila date je sllu naek tingkat ats sekali yelaa,,nnti kne tgkap plak ngn ckgu math buat date,
xpasal2 dpat hmwork free..

time ni jugak sggup skip kelas semata-mata nak tolong cikgu..
sggup jadi pak@mak guard sekolah duk tawaf sekolah tu,,
bila turun tangga mata msti mnjeling kat gewe yang depan kelas..
lepas tu trsengih sesorang..
bahagia hidup time ni kan.. :)

apatah lg kalu time ader program besar2 kat sekolah...
olahraga ker..hari operasi ker..sukaneka ker..hari guru ker..
pasti akan dating sedunia..
kcian pengawas kne buat rondaan..
tapi biasanya pengawas pom sm naik jer...:)
lalalalalalalal...
take time to date..ckgu sibuk kan..

bagi yang ader abg opsss!!! 
mang xboleh...
kene jd nerd jerkk..

p/s: sggup tman g pejabat boleh dapt aircond free...lalalla tp malas nk bukak kasut..

No comments: