Followers

tuanTAnAH

tuanTAnAH
miss maya anis. simple person simple behavior simple wearing and will be simple frz to u!

Tuesday, 31 May 2011

kau kenaper ??

fighting = gaduh = gomo = baloh
i dont likes this!!
tp ni laa yg trjadi  kat ku..yg mnariknyer +melucukannyer
baloh ngn saeng diri sebab BOY!!
mcm bodoh jerkk!!! sememang nyer pom..
citernyer bermula begini.........................................................................

tink!!tink!!tink!! blink!! blink!!
hahhhhahaha
....
aku chat mlalui muka buku dgn gewe saeng aku..
chat biase jer,..saeng2 kan..
  
aku tnyer :

g keje nun..

>keje kul 11 jp g


next..
dyer tnyer:


>ah watpe

  • hahhaha
  •    laki plkon korea ni...
bru pah brsenam..
             >hahahahha,brsenam pe

 then,aku royak laa aku maen bad smue tuh..


pah aku rse maybe saeng aku mroh time babak ni kot..
nk buat cmner aku terlebih peramah plak...
tp aku chat ngn gewe saeng aku tu ngn saeng aku pom tgop...

yelaaa tu golek sme2..huhuhu
  • x dk dgki la
  • ko ni jp ada jp x dk
  • sawan ke

    • hahahhaha
    • dop baek...
    • dop baek...


      hahhha padan muka ko

      • molek sgt...
      • gtu
      • mujur ain comel...:)

        ah pndai la ko bodek aku

        • semstinyer..
        • kalu ko snyum lg comel...
        • snyum ckit...
        • syg....

          plotak ko,kang mgamuk su klau taw ni ngok


          snyumlaaaa

          ko bkn nmpk pn

          • nmpak....
          • jerkkk....

    • p/s: kaler pink tu aku punyer...

            • then..eh asal blog aku ktepi niii....lntak laaaa asal puah ati sudah!!!

            • lpas tu kteorg chat lg:

              • subhanaAllah..
              • mnde ain....
              • olohlaaaa....
              • mkn xag

                ko r rndu r syg r,nsib aku ni kuat iman,jp g aku kua mkn


                • woiiiii!!!!.
                • aku gurau jerkkkk...
                • lek r....
                  ....that all...!!!!



                  :)





    No comments: